Wegens enorme drukte bij de transporteur is uw bestelling wellicht langer onderweg. Onze excuses.

Bestellingen die worden geplaatst op Baxtuinmeubelen.nl dienen altijd volledig betaald te zijn voordat wij tot verzending over gaan. Tijdens het bestel proces kunt u aangegeven welke betaalmethode u wenst te gebruiken. Ons betalingsverkeer loopt via MultiSafePay.

iDeal

Betalingen via iDeal zijn enkel mogelijk voor klanten met een Nederlandse bankpas. Indien je kiest voor deze betaalmethode wordt de betaling afgehandeld binnen uw vertrouwde bankomgeving. Een iDeal betaling gaat als volgt in zijn werk:

  • Plaats de producten die je wilt bestellen in de winkelwagen
  • Kies bij het invoeren van uw adresgegevens voor de betaalmethode iDeal
  • Selecteer de bank waar u gebruik van maakt, je wordt vervolgens doorgestuurd naar de online betaalomgeving van uw bank
  • Het juiste totaalbedrag staat voor u ingevuld en u dient enkel de betaling goed te keuren door de ontbrekende gegevens in te vullen
  • Het bedrag wordt vervolgens van uw rekening afgeschreven
  • U ontvangt een betaal bevestiging en uw order wordt nu verwerkt

Achteraf betalen (Klarna)

Achteraf betalen kan bij ons ook! Betaal binnen 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling. De maximale aankoopprijs ligt op €500. Klarna stelt bepaalde eisen waar u als klant aan moet voldoen om voor deze betaalmethode in aanmerking te komen. Wanneer de achteraf betaling via Klarna niet wordt goedgekeurd, kan dit verschillende oorzaken hebben. U kunt uw bestelling bijvoorbeeld niet op het adres van een ander laten bezorgen. Omdat Klarna een extern bedrijf is, hebben wij geen inzicht in alle redenen van weigering in verband met uw privacy. Als u wilt weten waarom uw achteraf betaling niet wordt geaccepteerd, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Klarna via het volgende telefoonnummer: 020 80 82 852.

Bancontact<

Bancontact< is enkel voor Belgische klanten. Het is een betaalmethode vergelijkbaar met iDEAL. Indien u als Belgische klant bestelt is dit samen met een creditcard betaling de snelste manier.


Vooruitbetaling per bank

Betalen via bankoverschrijving behoort uiteraard ook nog steeds tot de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat wij uw order pas kunnen beginnen te verwerken zodra de betaling bij ons zichtbaar is. De instructies voor bankoverschrijving vind je tijdens het bestel proces terug.

Creditcard

Wij accepteren ook creditcard betalingen, hoewel we hier wel een toeslag voor in rekening gebracht wordt. De betaling verloopt via MultiSafePay met een beveiligde verbinding. Mocht om wat voor reden ook uw betaling niet succesvol zijn, dan krijgt u daar van ons bericht over. Wij verzoeken u vervolgens uw bestelling met een andere betaalmethode te voltooien.