Bestellingen die worden geplaatst op Baxtuinmeubelen.nl dienen altijd volledig betaald te zijn voordat wij tot verzending over gaan. Tijdens het bestel proces kunt u aangegeven welke betaalmethode u wenst te gebruiken. Ons betalingsverkeer loopt via MultiSafePay.

iDeal

Betalingen via iDeal zijn enkel mogelijk voor klanten met een Nederlandse bankpas. Indien je kiest voor deze betaalmethode wordt de betaling afgehandeld binnen uw vertrouwde bankomgeving. Een iDeal betaling gaat als volgt in zijn werk:

  • Plaats de producten die je wilt bestellen in de winkelwagen
  • Kies bij het invoeren van uw adresgegevens voor de betaalmethode iDeal
  • Selecteer de bank waar u gebruik van maakt, je wordt vervolgens doorgestuurd naar de online betaalomgeving van uw bank
  • Het juiste totaalbedrag staat voor u ingevuld en u dient enkel de betaling goed te keuren door de ontbrekende gegevens in te vullen
  • Het bedrag wordt vervolgens van uw rekening afgeschreven
  • U ontvangt een betaal bevestiging en uw order wordt nu verwerkt

Bancontact<

Bancontact< is enkel voor Belgische klanten. Het is een betaalmethode vergelijkbaar met iDEAL. Indien u als Belgische klant bestelt is dit samen met een creditcard betaling de snelste manier.


Vooruitbetaling per bank

Betalen via bankoverschrijving behoort uiteraard ook nog steeds tot de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat wij uw order pas kunnen beginnen te verwerken zodra de betaling bij ons zichtbaar is. De instructies voor bankoverschrijving vind je tijdens het bestel proces terug.

Creditcard

Wij accepteren ook creditcard betalingen. De betaling verloopt via MultiSafePay met een beveiligde verbinding. We adviseren u om zelf in de gaten te houden of de credit card betaling succesvol is, mogelijk wordt deze door onze betalingspartner geweigerd vanwege een potentieel veiligheidsrisico. Wij verzoeken u vervolgens uw bestelling met een andere betaalmethode te voltooien.