Wegens grote drukte bij onze vervoerder door Covid-19 is de kans groot dat je bestelling langer onderweg is. Hiervoor onze excuses
  • Lafuma Futura Batyline ISO kampeerstoel

Lafuma Futura Batyline ISO kampeerstoel

van 219,95

Voor 199,90

  • Niet direct leverbaar
Je bespaart 9%
  • Gratis verzending vanaf 99,-*
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!
  • Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard & Klarna
  • Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen
  • Klanten geven ons een   9.1
Specificaties

Lafuma Futura Batyline ISO

Deze relaxstoel is dé must-have op het gebied van relaxen en is ontworpen om u een stoel met ideale relaxpositie te bieden in een opvouwbaar formaat. Hiervoor zorgt Lafuma met de positie waarbij de benen iets hoger liggen dan het hart; de optimale rustpositie dus. De stand van de rugleuning is gemakkelijk te veranderen en u kunt met gemak vanuit de stoel opstaan: de armleuningen zitten vast en bieden uitstekend houvast als u opstaat uit uw relaxstoel. Deze comfortabele en onderhoudsvriendelijke stoel is perfect om mee te nemen op vakantie of om gewoon in eigen tuin te gebruiken.

De stoel bezit over veel verschillende standen, waaronder de ''zero-gravity'' stand. Met deze stand worden uw benen iets hoger dan het hart gepositioneerd en heeft u het gevoel dat u gewichtloos bent. Lafuma maakt gebruik van een revolutionaire bevestiging, clips van elastomeer (Lafuma octrooi) die het doek aan de buizen bevestigd. Hierdoor is het geheel ergonomisch verantwoord, biedt het een steviger comfort en een excellente ondersteuning van de rug. De stoel beschikt over een stevig en praktisch Batyline-doek, materiaal dat speciaal ontworpen is voor outdoor meubilair. Uitstekend bestand tegen Uv-stralen, krassen en scheuren. Door speciale behandeling is het doek ook bestand tegen schimmel.

Uitgebreide omschrijving

Lafuma Futura Batyline ISO

Deze kampeerstoel heeft een metalen buisframe met een doorsnede van 20 mm. De stoel is traploos verstelbaar met de vaste, ergonomische armleuningen in hars. Het afneembare doek van de stoel is vastgezet met clips van elastomeer (Lafuma octrooi). Ook heeft de stoel een hoofdsteun met verstelbaar en afneembaar kussen, een beschermende ronde voetensteun en beschermdoppen op de poten; een uiterst stabiele kampeerstoel dus!

Lafuma Futura kampeerstoel uitgeklapt

Lengte 81-155
Breedte 83-163
Hoogte 70
Type Kampeerstoel
Garantie Drie jaar (afbouwende) productgarantie
Productnummer LFM3111 Graphite 8717


Lafuma Futura kampeerstoel ingeklapt

Lengte 96
Breedte 18
Hoogte 70


Menu