• Openingstijden
  • MaGesloten
  • Di10:00 - 18:00
  • Wo10:00 - 18:00
  • Do10:00 - 18:00
  • Vr10:00 - 18:00
  • Za10:00 - 16:00
  • ZoGesloten
  • Alle Koopzondagen
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
1 - 1 van 1
Van hoog naar laag sorteren
1 - 1 van 1

Kettler

Kettler biedt een uitgebreid assortiment tuinmeubelen met gevarieerde materialen. Een strikte kwaliteitscontrole en de zorgvuldigheid bij het selecteren van de gebruikte materialen garanderen een lange levensduur van de tuinmeubelen, wat wordt weerspiegeld in zowel het aantal officiële keurmerken als in de uitstekende testresultaten. Daaronder valt natuurlijk ook het zegel van de TÜV/GS, wat garant staat voor geteste veiligheid in het kader van DIN en Euro-normen.

Aluminium

Licht, stevig, flexibel en elegant. Een aantal van de vele kenmerken die aan het materiaal aluminium gekoppeld kunnen worden. Aluminium biedt veel voordelen bij de verwerkingstechniek. Het kan in vorm worden gebracht met vrijwel alle traditionele ambachtelijke methoden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld; zagen, verspanen, lassen, slijpen en buigen. Met deze hoeveelheid aan voordelen is er nauwelijks concurrentie voor aluminium op het gebied van materialen.

Kettler maakt van dit edele metaal nog meer dan het al was: Door de bewerking met een speciale poedercoating krijgen de aluminium frames niet alleen hun onvergelijkbare schittering, maar zijn ze ook hartstikke makkelijk schoon te houden en ontzettend ongevoelig voor weersomstandigheden. Dit alles maakt aluminium een ideaal materiaal voor de productie van tuinmeubelen. In combinatie met textileenweefsels ontstaan er stevige, moderne en tijdloze tuinmeubelen.

Textileenweefsel

Het aluminium en staal in combinatie met het hoogwaardig textileenweefsel zorgen voor moderne designs en tuinmeubelen met een opvallende lichtheid. Het aantrekkelijke uiterlijk van de Kettler designs combineert het hightech-weefsel met unieke kwaliteiten. Aan de losse weefstructuur is ook te zien dat het weefsel luchtdoorlatend is. Bovendien zijn de vezelf van textileenweefsel huidvriendelijk, bestand tegen zonneolie en Uv-straling, waterafstotend en snel drogend. Ondanks de vormvastheid van het weefsel, past het zich soepel aan de vorm van het lichaam aan en biedt het eersteklas zit- en ligcomfort.

Teakhout

Voor de Kettler outdoor- en tuinmeubelen aan de lucht gedroogd hout geselecteerd. Ook bij de keuze van herkomst van bronnen hecht Kettler veel waarde aan milieuvriendelijke bosbouw die de natuurlijke ressources ontziet. Het hout dat in de Kettler tuinmeubelen verwerkt wordt, is afkomstig van gecontroleerde plantages en FSC® gecertificeerd.

De feilloze verwerking van het teakhout is gebaseerd op ambachtelijke traditie. Met een mengsel van oliën en bestanddelen van rubber opgeslagen in het teak, kan dit hout vrijwel niet verrotten. Kou, hitte, regen en zelfs zeewater kunnen het materiaal niet schaden. Na verloop van tijd neemt het hout een natuurlijke zilveren patina aan en wordt het dus nog mooier. Vindt u het patinaeffect niet zo mooi? Dan kunt u dit verhinderen door gebruik te maken van onderhoudsmiddelen.

Kunststof

Door de vele mogelijkheden om kunststof te verwerken en modificeren is het materiaal tegenwoordig en in de toekomst niet meer weg te denken. Kettler heeft met tientallen jaren ervaring, speciale kunststofrecepten ontwikkeld, waarmee de Duitse kwaliteitstuinmeubelen van Kettler geproduceerd worden. Alle kunststof Kettler tuinmeubelen worden gemaakt van gerecycled, stevig plastic in de kern en een buitenlaag van hoogwaardig kunststof.

Menu