Beoordelingen

8.9
5926  beoordelingen

Openingstijden

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 - 17:00
  • Wo 10:00 - 17:00
  • Do 10:00 - 17:00
  • Vr 10:00 - 17:00
  • Za 10:00 - 16:00
  • Zo Gesloten
Alle koopzondagen

Parasols

Producten 1-36 van 94

|
Aflopende Volgorde

1 - 36 van 94

Pagina

Producten 1-36 van 94

|
Aflopende Volgorde

1 - 36 van 94

Pagina

Parasols kopen bij Baxrecreatieshop.nl

Een parasol biedt natuurlijk bescherming tegen de zon. Het is hierbij wel belangrijk dat de parasol op de juiste manier geplaatst kan worden zodat u ook daadwerkelijk in de schaduw zit. Het moet hierbij niet uitmaken hoe de zon op dat moment staat. Ook is het natuurlijk niet geheel onbelangrijk dat een parasol mooi in uw tuin staat. Een parasol is niet klein en daarom dient een parasol er zeker wel goed bij te staan.

Parasols van verschillende topmerken

Wij hebben parasols van de volgende merken in ons assortiment


4 Seasons Outdoor
Platinum

U kunt deze parasols rustig komen bekijken in onze showroom in Bergeijk. Hier staan verschillende parasols opgesteld zodat u gemakkelijk kunt zien hoe de parasols werken en hoe ze eruit zien. Naast parasols hebben we ook losse parasolvoeten en parasolhoezen in ons assortiment. Met het gebruik van een parasolhoes kunt u verkleuring terugdringen doordat de parasol niet meer onbeschermd staat wanneer deze niet gebruikt wordt.

Parasols van 4 Seasons Outdoor

De parasols van 4 Seasons Outdoor hebben een hoog gebruiksgemak. Door steeds betere en nieuwe technieken te gebruiken produceert 4 Seasons Outdoor moderne parasols welke ook nog eens zeer functioneel zijn. 4 Seasons Outdoor maakt verschillende standaard parasols en zweefparasols. Door middel van een zweefparasol kunt u het ideale plekje in de schaduw creëren. Zowel het doek als de paal zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u de parasol kunt kiezen die het beste bij uw tuin past.

Parasols van Platinum

Platinum parasols zij ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Parasols van Platinum zijn voorzien van het innovatieve en gepatenteerde dubbel kantelmechanisme. Hierdoor kan de parasol snel en traploos in iedere gewenste positie geplaatst worden, zonder de parasol zelf te moeten verplaatsen. De parasols van Platinum zijn gemaakt van duurzame materialen waardoor ze ook in slechte weersomstandigheden stevig zullen staan. De stof van de Platinum parasols is verkrijgbaar in 4 verschillende stofklasse.

Kom eens langs in onze showroom in Bergeijk om de parasols te bekijken te vergelijken! Ook kunnen wij u dan van het juiste advies voorzien. Andere producten zoals shelters en windschermen hebben wij ook in ons assortiment! Mocht u nog vragen hebben kunt u natuurlijk altijd bellen, mailen of gebruikmaken van onze livechat op de website.