U kunt onze showroom weer bezoeken!

Per 16 maart zijn de maatregelen rond het bezoeken van de showroom weer wat versoepeld. Het is vanaf nu mogelijk om een bezoek aan onze showroom te brengen, tot wij een maximum aantal bezoekers van 50 bereikt hebben. U dient voor het bezoeken van de showroom nog steeds een afspraak te maken. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u aangeven wanneer u langs wilt komen en voor welke afdeling u een afspraak wilt maken.

Wat gebeurt er als het maximum aantal bezoekers is bereikt?

Heeft u een afspraak gemaakt voor showroom bezoek en blijkt bij aankomst het maximale aantal bezoekers al bereikt te zijn? Dan verzoeken we u te wachten tot er een bezoeker de showroom verlaat, zodat u naar binnen kunt.

Kan ik een afspraak maken voor private shopping?

Sinds 16 maart is de mogelijkheid tot private shopping komen te vervallen. Had u al een afspraak gepland staan, dan blijft deze uiteraard geldig. Vanaf 16 maart staan wij bezoekers van de showroom op volgorde van binnenkomst te woord, eigenlijk zoals u gewend bent van shoppen voordat we te maken kregen met corona. Zijn onze verkoopmedewerkers bezet, dan vragen we u geduld te hebben tot ze tijd hebben u te woord te staan.

Corona maatregelen in de showroom

Bezoek de showroom zo veel mogelijk alleen. In de showroom zijn de corona maatregelen van kracht. We vragen u een mondkapje te dragen en voldoende afstand te bewaren. Heeft u milde klachten of bent u recent in contact geweest met iemand die corona heeft of blijkt te hebben, verzoeken wij u het showroom bezoek uit te stellen. Wij vragen hiervoor uw begrip.