Beoordelingen

8.9
5971  beoordelingen

Openingstijden

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 - 17:00
  • Wo 10:00 - 17:00
  • Do 10:00 - 17:00
  • Vr 10:00 - 17:00
  • Za 10:00 - 16:00
  • Zo Gesloten
Alle koopzondagen

4 Seasons Outdoor

12 producten

|
Aflopende Volgorde

12 producten

|
Aflopende Volgorde

4 Seasons

Stijlvolle designs van impressieve kwaliteit: met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u elk seizoen het buitenleven! Met de hoogwaardige designmeubelen van 4 Seasons geniet u heerlijk in de zon maar hoeft u zich zeker geen zorgen te maken als het weer even tegenzit, de meubelen zijn van topkwaliteit en kunnen wel tegen buitje! 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in verschillende materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vlechtwerk, roestvast staal, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedereen! Met de prachtige gevarieerde designs is er een set voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

4 Seasons Outdoor blinkt uit in kwalitatieve, stijlvolle en gedetailleerde designs. Dat uit zich in de innoverende designs gemaakt door vooraanstaande ontwerpers en een feilloze afwerking van de meubelen, maar ook in het ergonomisch verantwoord comfort en de lange levensduur. 4 Seasons Outdoor biedt dan ook maar liefst 5 jaar garantie en op de vlechtwerk tuinmeubelen zelfs 10 jaar garantie. Van RVS tuinmeubelen tot lounge tuinmeubelen en van teakhouten tuinsets tot exclusieve tuintafels.

Bedrijf en historie

4 Seasons Outdoor is al sinds het begin van de jaren ‘90 actief in Indonesië. Het begon allemaal met de import van teakhouten tuinmeubelen en rotan meubilair. In de loop der jaren werd een nauwe samenwerking opgebouwd met twee grote fabrieken op Java in Indonesië. In 2002 nam 4 Seasons deze twee fabrieken gedeeltelijk over om zo de regie over de productie en verkoopstrategieën in handen te krijgen. Ten tijde van de eeuwwisseling werden er door 4 Seasons de volkunststof draden geïntroduceerd. Deze werden in een frame gevlochten. Nu deze draden en de aluminium frames de afgelopen jaren verder zijn biedt 4 Seasons tegenwoordig een fantastisch assortiment tuinmeubelen, met een standaard garantie van maar liefst vijf jaar en op alle vlechtwerk tuinmeubelen zelf tien jaar. Mede dankzij deze vernieuwende werkwijze is het merk de afgelopen jaren enorm gegroeid, met als gevolg dat 4 Seasons Outdoor nu in vrijwel geheel Europa en ver daarbuiten te verkrijgen is.

In 2018 kwam 4 Seasons met meubelen in nieuwe materialen op de markt! Rope, een prachtig, zacht materiaal met een trendy uitstraling! We zien Rope nu veel terug in de nieuwste tuinmeubel collecties. Rope is natuurlijk een Engelse vertaling van het Nederlandse woord; ‘’touw’’. 4 Seasons maakt haar weerbestendige tuinmeubelen natuurlijk niet van zomaar een simpel touw. Ieder type Rope heeft een omhulsel van een duurzaam acrylaat zoals de Ofelin stof die ook gebruikt wordt voor de 4 Seasons weerbestendige kussenhoezen. Het materiaal heeft niet alleen een hoge UV-bestendigheid, indrukwekkende sterkte en minimale rekbaarheid, het is ook nog eens makkelijk schoon te houden doordat vuil en vocht er moeilijk intrekken. In de kern van deze draad zit polyester zodat het percentage rekbaarheid minimaal is en de sterkte behouden blijft. Zoals iedere draad is deze niet geschikt enorme spanning op te vangen, bij normaal gebruik zal het Rope materiaal maximaal 5% uitrekken. Om het Rope materiaal goed te behouden raden wij u aan de meubelen niet extreem te belasten. Op de meubelen staan en in de buurt plaatsen van kachels of heaters wordt dan ook afgeraden. Pas op met scherpe voorwerpen! Op de Rope meubelen geeft 4 Seasons maar liefst 5 jaar garantie.

Ontwikkeling en innovatie

Bij 4 Seasons Outdoor is de ontwikkeling van producten in de loop van de jaren een zeer belangrijk aspect geworden van de bedrijfsvoering. De Europese designers van 4 Seasons Outdoor werken nauw samen met de fabrikanten in Indonesië. Met deze unieke basis gaat 4 Seasons Outdoor ieder jaar weer de uitdaging aan de markt te verrassen met nieuwe innovaties. Om dit harde werk te bekronen heeft 4 Seasons Outdoor in 2006 en 2007 de belangrijkste internationale tuinmeubelprijs gewonnen. In 2008 is het assortiment bekroond als beste totaalconcept bij de Nederlandse tuincentra en in 2009, 2010 en 2011 is 4 Seasons Outdoor benoemd tot ‘Best Managed Company’. In 2013 en 2017 heeft 4 Seasons Outdoor de B3 design award in de wacht gesleept.

Logistiek en distributie

Naast het productieproces zorgt ook de distributie van de 4 seasons tuinmeubelen voor meer werkgelegenheid in Azië. Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor ondergaan voordat ze worden verzonden naar Europa een strenge kwaliteitscontrole. Vervolgens worden de meubelen met veel zorg per stuk verpakt om zo onbeschadigd bij u bezorgd te kunnen worden. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen!